Brainstorm avond

De zomervakantie zit er weer bijna op en dat betekent ook dat er weer een nieuw leuk en gezellig volleybalseizoen van start gaat. Omdat we het erg belangrijk vinden dat we voor ieder wat wils organiseren willen we jou hierin betrekken. Denk hierbij aan onze feestjes, toernooitjes en andere uitjes. Ondanks dat onze activiteiten altijd erg gezellig zijn, worden ze niet altijd even druk bezocht. Hoog tijd dus om hier iets aan te doen, en hiervoor hebben wij jouw hulp hard nodig!

VC ODI staat voor gezelligheid en plezier voor iedereen, van mini tot recreant. Omdat we willen weten wat onze leden aanspreekt willen we graag samen met zoveel mogelijk leden brainstormen over leuke ideeën. Misschien heb jij al jaren bruisende ideeën of ervaringen bij andere clubs of verenigingen die je kwijt wil. Maar ook als je er nog helemaal nooit over na hebt gedacht kunnen jouw ideeën en gedachtes heel waardevol zijn.

Onder het genot van een hapje en een drankje én een klein cadeautje als dank voor je komst organiseren wij daarom twee brainstormavonden in de kantine van De Klep:
- Jeugd: 5 september 18:30u - 20:30u
- Senioren/Recreanten: 8 september 19:00u - 21:00u

Van ieder team moet tenminste één teamlid aanwezig zijn. Wil je met je hele team komen?! Des te leuker natuurlijk, jullie zijn allemaal welkom!

Grijp dus nu je kans om jouw ideeën en wensen te delen en geef je snel op via onderstaande link:

Jeugd: http://bit.ly/2vlm3on
Senioren: http://bit.ly/2g2vjfk