Rabobank Clubkas Campagne

VC ODI heeft zich opnieuw ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Met de Rabobank Clubkas Campagne stelt de Rabobank een deel van hun winst beschikbaar als ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. In 2017 is dit een bedrag van € 75.000,-. Van 4 tot en met 17 oktober kunnen leden van de Rabobank op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard en zo beslissen de leden van de Rabobank welk bedrag VC ODI ontvangt.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 4 oktober tot en met dinsdag 17 oktober kunnen zij via een stemsite hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Klanten die vóór 1 juli 2017 lid zijn van de bank kunnen meestemmen tijdens de campagne.