Hemelvaarttoernooi!

Na het grote succes van de afgelopen jaren wordt ook dit jaar weer het HEMELVAARTTOERNOOI georganiseerd!

Een toernooi dat bekend staat als een lekker potje volleyballen met de nodige drankjes. Hieronder meer informatie:

Geef je nu op voor het hemelvaart toernooi!

Het toernooi zal plaatsvinden op Sportpark De Klep op donderdag 25 mei 2017 vanaf 10:00u.

Dit toernooi geeft je de ideale gelegenheid om het sportieve met het aangename te combineren. Je kan met een vereniging, bedrijf, familie, vriendengroep of wat dan ook een team samenstellen en aan ons toernooi deelnemen. Volleybalervaring is niet nodig, je schrijft in op het gewenste niveau. Deelnemende teams dienen minimaal te bestaan uit 6 personen. We spelen op twee senioren niveaus en een jeugd niveau.

Niveaus:
Senioren Laag 16+, Niet- volleyballers, recreatief
Senioren Hoog 16+, Volleyballers, Nevobo
Jeugd, leeftijd tussen 12 en circa 15 jaar

Voor de senioren klasse is er een aparte heren en dames poule. Gemengde senioren teams zijn toegestaan en spelen mee in de herenpoule. We spelen 6 tegen 6.

Tijdens het toernooi ben je als team ook verantwoordelijk om een aantal wedstrijden in je eigen klasse te fluiten en te tellen. Een uniform tenue is niet verplicht, maar wel erg wenselijk en leuk.

Inschrijven:
Stuur vóór 19 mei een mail naar: hemelvaarttoernooi@vc-odi.nl met daarin: de teamnaam, het niveau van het team en of het een jeugd, senioren heren, senioren dames of senioren gemengd team is.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- per team en dient voor 19 mei aanstaande worden overgemaakt naar rekeningnummer: NL21 RABO 013.38.31.450 t.n.v. Jeugdtoernooi ODI ovv van je teamnaam en de tekst “hemelvaarttoernooi”

Uiterlijke inschrijf- en betaaldatum is 19 mei 2017.

Je inschrijving is pas definitief als je ook het inschrijfgeld hebt betaald.

Na het actieve gedeelte is er volop gelegenheid voor een gezellig samenzijn met muziek en onder het genot een hapje en een drankje!

Voor meer informatie over het toernooi kan je contact opnemen met Arjan Rops via e-mail hemelvaarttoernooi@vc-odi.nl.

Wij hopen jullie te zien op donderdag 25 mei!